Jens Juul Instagram

Jens Juul Facebook

Jens Juul LinkedIn

© Jens Juul

Fotografisk Workshop

I samarbejde med fotojournalist Jeppe Bøje Nielsen arrangerer vi en fotografisk workshop. En workshop hvor vi gennem portræt- og streetfotografi arbejder med psykologien, som et af fotografiet vigtigste redskaber.

Hvordan får du et menneske til at stole på dig – og sige ’ja’ til at lade sig fotografere? Hvordan skaber du tillid? Og hvordan finder du ind til klangen af lige præcis dét menneske? Du behøver ikke rejse til krigszoner eller katastrofeområder for at opleve dramaet og det ukendte. Det er lige her – ved siden af dig og inde hos naboen. Det stille drama, det svære liv, den ufattelige lykke.

Vi vil hjælpe dig til at hæve dit fotografi gennem en psykologisk tilgang til processen og til de mennesker du fotograferer.
I virkeligheden er det ikke sværere, end at spørge om vej på et fremmed sprog.

Vi arbejder desuden med inspiration og idéudvikling af fotoprojekter, med udgangspunkt i den enkeltes styrker hen imod et egentligt personligt fotografi. Undervisningen løber over fire dage og koster kr. 2500,- pr deltager.

Undervisningen løber over fire dage og koster kr. 2500,- pr deltager. Minimum 10 deltagere (max. 20 deltagere).

workshops

PROGRAM

Dag 1; Introduktion af workshop og præsentation af Jens Juul og Jeppe Bøje Nielsen og deres arbejder. Inspiration, idéudvikling og arbejdsanvisninger af fotoprojekter. Individuelle samtaler. Igangsætning.

Dag 2; Deltagerer kan igennem hele dagen på tremandshånd med Jeppe og Jens, få hjælp, kritik og diskuterer det igangværende arbejde.

Dag 3; Kritik og fælles gennemgang og diskussion af det foreløbige arbejde. Feedback ifht.fortsættelse af arbejdet.

Dag 4;Fælles gennemgang og feedback af arbejdet/projekterne