Jens Juul Instagram

Jens Juul Facebook

Jens Juul LinkedIn

© Jens Juul

Photography Workshop

En workshop hvor vi gennem portræt- og streetfotografi arbejder med psykologien, som et af fotografens vigtigste redskaber.

Hvordan får du et menneske til at stole på dig – og sige ’ja’ til at lade sig fotografere? Hvordan skaber du tillid? Og hvordan finder du ind til klangen af lige præcis dét menneske? Du behøver ikke rejse til krigszoner eller katastrofeområder for at opleve dramaet og det ukendte. Det er lige her – ved siden af dig og inde hos naboen. Det stille drama, det svære liv, den ufattelige lykke.

Jeg vil hjælpe dig til at hæve dit fotografi gennem en psykologisk tilgang til processen og til de mennesker du fotograferer.
I virkeligheden er det ikke sværere, end at spørge om vej på et fremmed sprog.

Vi arbejder desuden med inspiration og idéudvikling af fotoprojekter, med udgangspunkt i den enkeltes styrker hen imod et egentligt personligt fotografi.

Undervisningen løber over fire dage. Minimum 10 deltagere (max. 20 deltagere).

PROGRAM

Dag 1; Introduktion af workshop og præsentation af Jens Juul og hans arbejder. Inspiration, idéudvikling og arbejdsanvisninger af fotoprojekter. Individuelle samtaler. Igangsætning.

Dag 2; Deltagerer kan igennem hele dagen på toemandshånd med Jens Juul, få hjælp, kritik og diskuterer det igangværende arbejde.

Dag 3; Kritik og fælles gennemgang og diskussion af det foreløbige arbejde. Feedback ifht.fortsættelse af arbejdet.

Dag 4;Fælles gennemgang og feedback af arbejdet/projekterne